VIDEO | Monica Niculescu, entuziastă înaintea confruntării cu Franța! “Abia aștept să lupt pentru țară”

Confruntarea Franţa – România, din semifinalele Fed Cup, va avea loc pe 20 şi 21 aprilie, la Rouen, pe zgură în sală. Monica Niculescu se simte bine în această competiție și este entuziastă că are șansa să lupte pentru un succes al ‘tricolorelor’.

Simona Halep, Irina Begu, Monica Niculescu, Mihaela Buzărnescu, Raluca Olaru și căpitanul nejucător Florin Segărceanu au participat la o conferință de presă.

România este favorita specialiștilor să câștige Fed Cup, pentru prima dată în istorie. 

Dacă sunt nominalizată, abia aștept să joc. Am avut niște emoții incredibile în meciul cu Cehia, am avut niște emoții extraordinare pe teren și vreau să retrăiesc aceste momente. Sunt pregătită dacă trebuie să joc, aș vrea tare mult, pentru că îmi place foarte mult sala. Abia aștept să mă bucur cu suporterii și cu echipa în teren… și să lupt pentru țară“, a spus Monica Niculescu, în cadrul conferinței de presă.

Tragerea la sorţi a meciurilor semifinalei Franţa – România va avea loc vineri. Până atunci, Florin Segărceanu are timp de gândire pentru a alege a doua jucătoare a României la simplu, alături de Simona Halep.

Aveți răbdare“, este tot ce a spus astăzi căpitanul nejucător.

Spynews.ro