CFR Cluj a pierdut nemeritat la Roma cu Lazio, scor 0-1, în grupele Europa League. Campioana României și-a creat mai multe ocazii clare în repriza a doua, dar nu a reușit să înscrie. La finalul meciului de pe ‘Olimpico’, Dan Petrescu a fost deranjat de una dintre întrebările primite. 

CFR Cluj trebuie să obţină cel puţin un egal în ultima rundă, pe 12 decembrie, în meciul de acasă cu Celtic, pentru a se califica în 16-imile de finală.

Joaquín Correa a înscris în minutul 15. În repriza a doua, Lazio nu și-a creat nicio ocazie de gol, în timp ce ardelenii au avut patru-cinci șanse clare.

Dan Petrescu a fost deranjat când a fost întrebat de ce nu a jucat Ciprian Deac titular. Mijlocașul a intrat pe teren în minutul 62.

Nu înţeleg întrebarea. E jucătorul CFR-ului, ca toţi ceilalţi. Echipa o fac numai eu, eu decid tot şi aşa am crezut eu că e bine. El trebuie să se pregătească, să fie bun pentru jocul următor, e jucătorul CFR-ului, e un jucător foarte bun, dar e o întrebare fără rost. Tot timpul de ce nu a jucat ăla sau celălalt. Avem un lot foarte bun, valoros şi am decis astăzi aşa.

Echipa a jucat foarte bine, a avut ocazii, am jucat la echipa de pe locul 3 din Italia şi cred că meritam mai mult. Aici au pierdut cu 4-0 Torino, Genoa, Lecce, Atalanta a primit trei goluri, Steaua a luat vreo cinci, noi am luat doar un gol şi puteam să marcăm trei. Asta e realitatea„, a spus Dan Petrescu.