Momente grele la antrenamentul de joi al francezilor de la Nantes.

Colegii lui Ciprian Tătărușanu și antrenorul Vahid Halilhodzic au avut mesaje emoționante pentru fanii care au venit să vadă ședința de pregătire.

“Vă cerem să fiţi solidari, să respectaţi familia sa, care refuză să fie în doliu şi crede în continuare. Credem cu toţii. Este foarte dificil să vă vorbesc, dar suntem cu toţii uniţi şi solidari şi sperăm că veţi fi la fel. De aceea nu va exista minut de reculegere sau de aplauze.

Atâta timp cât nu există un corp neînsufleţit, vom respecta familia şi vom continua să credem până la capăt. Este o etapă foarte dificil de depăşit. Şi pentru voi, pentru că faceţi parte din familia FC Nantes, dar suntem cu toţii împreună”, a spus căpitanul Valentin Rongier.

“Vom continua să muncim. Mai mult ca niciodată, în acest moment dificil, trebuie să fim uniţi”, a fost mesajul lui Halilhodzic.

Poliția din Guernesey a anunțat că sistează căutările după ce avionul de mici dimensiuni în care se afla fotbalistul argentinian Emiliano Sala a dispărut de pe radare în largul insulei din Canalul Mânecii.