Partida dintre Dunărea Călărași și FCSB, din optimile de finală ale Cupei României, se va disputa în nocturnă. Călărășenii au inaugurat în această seară instalația de nocturnă pe arena „Ion Comșa”.

La eveniment au participat antrenorul Dan Alexa, președintele clubului, Florin Brișan, dar și o parte dintre jucătorii Dunării.

Să fie lumină! Istorie la Călăraşi! S-a aprins nocturna pentru prima data pe stadionul "Ion Comsa" din Călăraşi!#DunareaEchipaTa! 💛💙🏟👏🔝🤗

Publicată de AFC Dunărea Călărași pe Marţi, 30 Octombrie 2018

Oficialii clubului au închiriat nocturna de la o firmă din Baia Mare, iar costurile sunt de 55.000 de euro.

Pentru prima oară în istoria sa de 100 de ani, Dunărea Călărași va disputa un meci pe teren propriu în nocturnă – joi, 1 noiembrie, de la ora 21:45, împotriva FCSB.

A fost cerere mare de bilete, având în vedere că la Călărași vine vicecampioana României. Doar la peluze mai sunt tichete disponibile. Arena „Ion Comșa” are o capacitate de 9.000 de locuri.

Potrivit realitateadecalarasi.net, Consiliul Județean Călărași a anunțat că va investi aproximativ un milion de euro pentru o instalație proprie de nocturnă, dar și pentru instalația de încălzire a terenului de joc.

Dunărea Călărași a promovat în această vară în Liga 1, pentru prima dată în istoria clubului.