Mexicanul tocmai ce a semnat cu LA Galaxy, însă transferul nu îl bucură pe deplin. Fotbalistul a fost filmat de prietenii săi în timp ce purta o discuție cu tatăl său în care a început să plângă. 

Motivul? Fostul fotbalist al celor de la Real Madrid și Manchester United își dă seama că transferul în MLS îl va îndepărat definitiv de fotbalul mare și îl apropie foaret mult de retragere. „Chicharito” are 31 de ani și a semnat un contract pe trei sezoane cu trupa americană la care au jucat în trecut nume mari ale fotbalului. Mexicanul este surprins în filmulețul care a devenit deja viral pe internet în momentul în care își anunță părintele că a parafat actele pentru a ajunge în Statele Unite.

„Totul este foarte bine, dar îmi dau seama că ascesta este momentul care îmi anunță practic retragerea, înțelegi tată? Practic spun adio unei cariere căreia m-am dedicat foarte mult, îmi iau la revedere de la visul european” sunt vorbele fotbalistului care nu și-a putut stăpâni lacrimile pe parcursul dialogului purtat cu tatăl său.

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | Putintseva a sărit iar calul! Cum s-a bucurat după victoria care o aduce în fața Simonei Halep