VIDEO | Modul inedit în care Darren Cahill o motivează pe Simona Halep la antrenamente

Simona Halep, liderul clasamentului mondial WTA, se antrenează în Statele Unite pentru debutul sezonului de hard. Antrenorul ei, australianul Darren Cahill, a găsit o metodă inedită pentru a o motiva pe româncă, oferindu-i drept recompensă clătite cu Nutella.

Cahill și Halep au postat un clip video de la unul dintre antrenamente, în care sportiva din România trebuia să trimită mingea într-o anumită zonă a terenului, marcată cu o țintă verde.

Avem o mică provocare. Simona crede că din zece mingi va lovi acele ținte verzi din zona de forehand în diagonală. Noi nu credem că poate, pentru că nu a reușit asta toată ziua! Dar, dacă reușești din zece mingi, care e premiul, Simo?”, a spus Darren Cahill.

Clătite cu Nutella“, a răspuns Halep, care a părut extrem de încântată după îndeplinirea misiunii la a patra încercare. “Când vorbim despre clătite, pot să lovesc ținta“, a spus Simona.

Amuzamentul a continuat și în secțiunea pentru comentarii. “Lovitură norocoasă! Poate voi reține mita ‘clătite cu Nutella’ pentru următorul moment de on-court coaching (n.a. – sfaturi oferite de către antrenor în pauza dintre game-uri, la cererea unei jucătoare)“, a scris Darren Cahill.

Simona a răspuns râzând: “Este o idee bună, D!“.

Înainte de Openul Statelor Unite, ultimul turneu de Mare Șlem al anului, Simona Halep va participa la Rogers Cup de la Montreal (3-12 august), la turneul de la Cincinnati (13-19 august) și turneul de la New Haven (19-25 august).