VIDEO | ”MITRIGOAL” lovește din nou! Fotbalistul român a ajuns la cota 6 în MLS

Alexandru Mitriță (24 ani) a marcat din nou pentru New York City FC și a ajuns la cota 6 în campionatul din America.

Fotbalistul român a deschis scorul în partida cu Houston Dynamo, în minutul 16. Mitriță a marcat după o fază lucrată perfect de colegii săi și a ajuns la golul cu numărul 6 în MLS.

6 milioane de euro este cota de piață a lui Mitriță, potrivit transfermarkt.com.

Chiar dacă fostul jucător al Craiovei a reușit primul gol, adversarii de la Houston au egalat în minutul 26 și au reușit să întoarcă rezultatul în minutul 77, chiar dacă se aflau în inferioritate numerică. Bucuria celor de la Dynamo nu a durat prea mult, pentru că Valentin Castellanos a marcat o ”dublă” în minutele 83 și 90+3 și a adus cele 3 puncte pentru New York FC.

În urma acestui rezultat, echipa lui Mitriță se află pe locul 3 în clasamentul Conferinței de Est, la doar 4 puncte sub Philadelphia Union. De remarcat este faptul că NYFC a disputat doar 22 de meciuri, în timp ce liderul clasamentului are 25 de partide jucate.

Astfel, dacă echipa fotbalistului român va câștiga ”restanțele”, New York City poate urca pe primul loc în clasament și își poate asigura calificarea directă în sferturile de finală ale play-off-ului MLS.

Vezi și VIDEO | Keșeru și Moți au înscris pentru Ludogoreț, în Europa League. Rezultatele de joi