VIDEO | Mititelu Jr. agită spiritele în Liga a 2-a: “În aceste condiții nu vom putea promova. Suporterii și-au pierdut răbdarea”

Adrian Mititelu Jr. a vorbit despre ultimele schimbări la U Craiova 1948 și despre șansele echipei oltene de a promova în Liga 1, la finalul sezonului.

FC U Craiova 1948 a pierdut șefia Ligii a 2-a după ce a dominat în prima parte a competiției, iar conducerea oltenilor l-a demis pe Ovidiu Sângă după doar 3 etape. În locul lui a fost reinstalat pe banca tehnică, Eugen Trică.

Astăzi este ziua tatălui meu, a împlinit 53 de ani. Îi urez la mulți ani pe această cale. Sper ca Eugen Trică și Mircea Bornescu să insufle jucătorilor motivația de care au nevoie. Ambii au fost foarte deschiși, s-au bucurat că i-am solicitat iar acum sper să se vadă și rezultatele. Când ești sub presiune, întotdeauna trebuie să te miști repede. La Craiova întotdeauna suporterii au avut un cuvânt greu de spus. Ovidiu Stângă nu a avut noroc.

craiova 1948

A fost un meci foarte greu cu Chiajna, apoi cu Mioveni am condus până în minutul 80 apoi am luat două goluri și am pierdut. Era nevoie de un șoc la echipă. Fiecare punct contează. Echipa asta a fost dintotdeauna dezavantajată de arbitri. Sunt foarte multe echipe cu 31 de puncte și dacă vom mai fi dezavantajați de arbitraj ca la meciul cu Mioveni, atunci nu vom putea promova. Nu suntem favoriți la promovare, nicio echipă nu este. Suntem la mâna noastră. Deocamdată am emoții pentru play-off. Suporterii și-au pierdut răbdarea. Este o presiune pe umerii mei și pe jucători“, a  declarat Adrian Mititelu Jr.

U Craiova 1948 ocupă locul secund în Liga a 2-a, cu 31 de puncte, cu unul mai puțin decât liderul ASU Poli Timișoara. Oltenii au însă, un meci mai puțin disputat.

Citește și Planuri mari pentru Eugen Trică după revenirea pe banca Craiovei: „Ăsta este primul obiectiv!”