VIDEO | Mititelu, în formă maximă! ‘Săgeți’ către Pițurcă și Rotaru! “Sunt dispus să plătesc, fac gazonul masă de biliard”

Adrian Mititelu, finanțatorul FC U Craiova 1948, a fost în vervă la finalul partidei cu U Cluj din Cupa României. Deși oltenii au ratat în mod dramatic calificarea, Mititelu a fost mulțumit de efortul jucătorilor. Omul de afaceri a lansat o serie de atacuri la adresa lui Victor Pițurcă și a lui Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, apoi s-a oferit să schimbe gazonul de pe arena ‘Ion Oblemenco’. 

În Bănie, FC U Craiova conducea cu 2-0 după 14 minute, grație ‘dublei’ lui Bălan.

Clujenii au revenit și au înscris în minutele 41, 51 și 95, calificându-se în optimile de finală ale Cupei.

Am început nesperat de bine și am jucat frumos. Atmosfera superbă de pe Oblemenco, mult mai frumoasă decât mă așteptam, mi-a creat o doză de regret. Din păcate, atât putem astăzi. Avem în componență foarte mulți jucători tineri, care n-au jucat cu mai mult de 2-3.000 de suporteri decât noi.

Eu zic că la anul, pe timpul ăsta, o să fim mult mai puternici. M-am simțit fantastic, ca în vremurile bune! Părea un meci de Liga 1. Suprafața de joc m-a dezămăgit, a fost o lucrare făcută aiurea. Eu îl fac pe gratis gazonul, numai să mă lase să joc. Eu sunt dispus să plătesc, fac gazonul masă de biliard. Pițurcă habar n-are de gazon, să-i lase pe alții. Eu am făcut gazoane la viața mea! Oferta o fac și în scris. Singura mea condiție e să ne lase să jucăm aici.

Înțeleg că Rotaru n-are bani să dea pentru gazon, el e obișnuit doar să ia. Uite, eu mai fac încă un teren la Craiova, după ce am făcut patru. Că eu sunt mai prost! Am eu o slăbiciune. Le depun garanție bancară și mă apuc de gazon în două săptămâni. Nu riscă nimic!

Am înțeles că au poze în vestiar cu Universitatea Craiova. Echipă înființată în 2013, printr-un ordin de partid. Primăria din Craiova și Federația au făcut o echipă în 2013 și ei cică sunt Universitatea Craiova. În următoarele luni, se va stabili cine este Universitatea Craiova și cine are dreptul să poarte aceste culori și siglă. Cu siguranță, nu vor putea ambele echipe să joace“, a spus Adrian Mititelu.

CITEȘTE ȘI -> VIDEO | Trică a făcut spectacol la conferința de presă! „E răutate mare în Craiova! Universitatea e una singură”