VIDEO | Mișcări de trupe la Arad! UTA și-a prezentat noul portar

UTA Arad l-a transferat pe Haralambie Mociu, un tânăr portar de 19 ani.

Tânărul goalkeeper a ajuns sub comanda lui Laszlo Balint de la Ripensia Timișoara. Mociu este un produs al Academiei Hagi și a fost transferat de timișoreni de la CS Medgidia.

Cel mai probabil, tânărul fotbalist va fi al treilea portar, după Florin Iacob (27 de ani) și Dragoș Balauru (31 de ani).

50.000 de euro este cota sa de piață, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com.

În primul rând, mă bucur pentru pasul făcut de la Liga 2-a la Liga 1. Sunt fericit pentru că am ajuns la o echipă precum UTA, cu niște suporteri minunați, o echipă de tradiție, o echipă de top.

Sunt tânăr, rămâne să mă antrenez, să fiu atent la colegii de lângă mine, căci au multă experiență și mă pot ajuta pentru viitor. Restul depinde de mine, ce va fi de acum încolo e un bonus pentru mine.” – Haralambie Mociu, portar UTA Arad.

”I-am explicat foarte bine și lui ce pretenții avem de la jucătorii care semnează în această campanie de transferuri. S-a antrenat deja cu echipa, impactul, din punctul meu de vedere, este unul pozitiv. A luat cunoștință cu atmosfera, s-a cunoscut cu băieții, deci lucrurile sunt ok.

Sper din tot sufletul să fie la nivelul așteptărilor noastre, să crească, pentru că vine lângă doi portari valoroși, cu experiență. E foarte important să crească lângă ei și să devină un portar pe care UTA să se bazeze, nu neapărat pe termen scurt, cât pe termen mediu sau lung” – Laszlo Balint, antrenor UTA Arad.

balint

Citește și Bubuie un nou scandal la nivel internațional: ”Au o problemă cu românii”