Mirel Rădoi a decis să schimbe terenul de antrenament pe care ‘tricolorii’ mici urmau să se pregătească în timpul EURO 2019.

Mirel Rădoi, selecţionerul echipei naţionale U21, a decis să schimbe terenul de antrenament pe care ‘tricolorii’ mici urmau să se antreneze în timpul Campionatului European din acest an. Gazonul terenului din localitatea San Pietro nu se prezintă în condiţii bune, iar Rădoi a decis ca elevii lui să se antreneze la Stadio Tonino Pantieri din Meldola.

”În urma inspecției făcute la terenul de antrenament unde reprezentativa U21 a României urma să se pregătească pe durata EURO 2019, selecționerul României a decis că gazonul terenului din localitatea San Pietro in Vincoli nu se prezintă în condiții bune și că șansele ca acesta să fie refăcut până la sosirea naționalei noastre în Italia sunt minime.

În aceste condiții, alături de managerul operațional Vlad Munteanu, Rădoi a vizitat alte baze de pregătire. În final, a luat decizia ca selecționata Under 21 să se antreneze la Stadio Tonino Pantieri din Meldola. Administratorii acestui teren au dat asigurări că până la startul EURO suprafața de joc se va prezența în condiții foarte bune.

De asemenea, Mirel Rădoi și restul delegației FRF au vizitat cele două stadioane unde România va juca, din San Marino și de la Cesena, dar și hotelurile, cel din cantonamentul premergător EURO și cel unde se va sta pe durata turneului final.” au anunțat cei de la FRF pe site-ul oficial.

Grupa naționalei U21 la EURO 2019:

GRUPA A: Italia, Spania, Polonia, Belgia
GRUPA B: Germania, Danemarca, Serbia, Austria
GRUPA C: Anglia, Franța, România, Croația

Programul grupei C

18 iunie 2019
România – Croația (San Marino, 19:30),
Anglia – Franța (Cesena, 22:00).

21 iunie 2019
Anglia – România (Cesena, 19:30)
Franța – Croația (San Marino, 22:00)

24 iunie 2019
Franța – România (Cesena, 22:00)
Croația – Anglia (San Marino, 22:00)