VIDEO | Mircea Rednic, înaintea meciului cu FCSB: “Este examenul cel mai important şi cel mai dificil”

Antrenorul Viitorului, Mircea Rednic (58 de ani), a susținut o conferință de presă, luni, în care a vorbit despre meciul cu FCSB, programat marți în Liga I.

“Puriul” spune viitoarea adversară a echipei dobrogene este cea mai în formă formație din România.

Preocuparea noastră este să ne refacem şi apoi să abordăm cu entuziasm şi încredere acest meci. Jucăm cu cea mai în formă echipă, echipa de pe primul loc. Şi se află acolo meritat la felul cum joacă. Un lucru pozitiv e că nu am luat gol la Arad, chiar dacă nu am reuşit să câştigăm.

tanase fcsb viitorul

Asta nu s-a mai întâmplat de 9 etape. Defensiv trebuie să fim foarte atenţi, pentru că FCSB are jucători care pot face oricând diferenţa, jucători de calitate. Are şi rezerve foarte bune. De asta spun, şi e realitatea, FCSB este echipa cea mai bună în momentul de faţă.

Dar meciul va fi acasă, iar eu am mare încredere în echipă şi jucători. Pentru noi este examenul cel mai important şi cel mai dificil“, a afirmat Rednic, care a adăugat că ar juca tot timpul cu FCSB, dacă s-ar putea.

rednic

Eu mi-aş dori tot timpul să joc contra celor de la FCSB, pentru că mereu concentrarea e maximă. Iar jucătorii noştri ştiu ce înseamnă să câştigi cu FCSB. Nu au mai făcut-o de mult, dar sper ca marţi să fie o victorie importantă pentru noi. Apoi vin şi următoarele meciuri…

O să fie un calup de trei meciuri cu echipe clasate în primele şase locuri. Eu de-abia aştept, pentru că până acum am jucat cu echipe din spatele nostru. Vreau să văd şi eu o reacţie. Iar eu cred că echipa arată mult mai bine în momentul de faţă. Am crescut din punct de vedere fizic, aşa că jucăm ca să câştigăm. Pentru că se vede ce strânsă e lupta pentru clasarea în primele şase şi orice punct contează pentru obiectivul propus“, a mai spus tehnicianul.

FC Viitorul va evolua cu FCSB, marţi, de la ora 20:00, pe teren propriu, într-o confruntare din etapa a 17-a a Ligii I.

Citește și NEWS ALERT | Marius Șumudică s-a înțeles cu o echipă din Turcia. “Șumi” va fi rivalul lui Dan Petrescu