Mihaela Buzărnescu a fost invitată la Liceul ‘Dimitrie Cantemir’ din Bucureşti pentru a le vorbi elevilor despre sacrificiile făcute în cariera sportivă și despre pericolul consumului de droguri.

Buzărnescu (31 de ani) este a doua jucătoare din România în clasamentul mondial WTA, pe locul 40, după Simona Halep (8 WTA).

A fost o plăcere să le vorbesc elevilor despre începuturile mele în tenis, despre ce înseamnă să practici sportul de performanța și despre cum să te ferești de tentațiile nocive din adolescență. Simt că datoria mea este să folosesc timpul liber pentru acest gen de cauze și o voi face mereu cu plăcere. Le mulțumesc copiilor pentru primirea caldă și le urez o vacanță cu mult sport„, a scris Mihaela pe Instagram.

Mihaela Buzărnescu a declarat că nu este refăcută complet după accidentările la gleznă şi umăr, dar e pregătită pentru debutul pe iarbă.

Cu răbdare, vor veni şi rezultate mai bune, în momentul în care voi fi 100% recuperată şi sper să îmi revin cât mai curând şi cu umărul. Glezna este OK. M-am adaptat destul de repede mereu, nu contează foarte mult că este zgură, iarbă sau hard, important este să fiu sănătoasă şi să joc la un nivel cât mai ridicat, să nu resimt dureri pe parcursul unui meci. Pentru mine, orice turneu este un target şi încerc să câştig cât mai multe meciuri„, a mai spus jucătoarea.