Argentinianul a înscris în minutul 76 golul care a adus cele trei puncte catalanilor și i-a menținut în poziția de lider pe Messi & Co.  

Golul a venit într-un moment în care oaspeții erau în 10 după eliminarea lui German Sanchez. Reușita a venit după o pasă superbă a chilianului Arturo Vidal. Cu acest gol, Leo a ajuns la cota 14 în clasamentului golgheterilor din La Liga după 20 de etape.

Partida a fost prima pentru Quique Setien ca antrenor al Barcelonei iar după acest succes trupa blau-grana a revenit în fotoliul de lider, la egalitate de puncte cu rivala Real Madrid. La final noul antrenor al extratereștrilor i-a mulțumit super starului Barcei pentur momentul care a decis jocul.

„Este ceea ce Messi a făcut toată viaţa, asta e realitatea. Sunt meciuri ca acesta, blocate, fără convingere şi fără inspiraţie şi el întotdeauna apare într-o mare mişcare, până la urmă. A fost un călcâi extraordinar al lui Vidal. Această mişcare a fost încercată de două ori în prima repriză şi nu a avut succes, dar când ajunge la Messi, este un procentaj ridicat să iasă”, a declarat Quique Setien.

Pentru campioana Spaniei urmează meicul din 16-imile Cupei Spaniei împotriva celor de la Ibiza.

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | Ronaldo l-a pupat pe Dybala pe gură! Momentul a fost surprins de camere!