VIDEO | Mesajul selecţionerului: “Fără presiune!”

Cosmin Contra este convins că jucătorii săi sunt motivaţi total înaintea meciului cu Serbia. Selecţionerul speră că “tricolorii” vor reuşi să evolueze fără presiune în meciul care îi poate aduce pe primul loc în clasamentul grupei.

Oboseala acumulată după meciul din Lituania şi presiunea care va apăsa pe umerii jucătorilor sunt principalele probleme pe care Contra trebuie să le gestioneze.

Conferință de presă înaintea meciului România – Serbia de mâine, ora 16:00, în direct la Pro TV şi Radio România Actualități + LIVE BLOG pe FRF.ro

Publicată de Echipa națională de fotbal a României pe Sâmbătă, 13 Octombrie 2018

“Dacă nu sunt motivaţi la un asemenea meci, nu ştiu când ar putea fi motivaţi. Cu posibilitatea de a trece pe primul loc în grupă şi să depinzi în ultimele două meciuri doar de tine, cred că este un premiu destul de mare. Mulţi sunt tineri la echipa naţională şi probabil nu au avut asemenea presiune şi nu suntem făcuţi să jucăm cu presiune. Încerc să iau din această presiune, să ajungem la ora jocului fără foarte multă presiune şi făcând lucrurile bine pe teren” – a anticipat Cosmin Contra duelul cu Serbia.

Selecţionerul este conştient şi de forţa adversarului, unul pe care România nu l-a învins niciodată în meciurile oficiale: “Este clar că întâlnim favorita grupei şi sper să ne ridicăm la nivelul lor. Au jucători care te pot pune oricând în dificultate, Mitrovic, Tadic. Sunt jucători care joacă la un nivel foarte înalt, iar asta se vede şi la echipa naţională”

Partida România – Serbia va începe la ora 16:00 şi va fi arbitrată de o brigadă din Olanda, condusă de Kevin Blom.