Gică Hagi a aplaudat revenirea lui Zinedine Zidane în funcția de antrenor al lui Real Madrid. ‘Regele’ consideră că președintele ‘galacticilor’, Florentino Perez, a greșit atunci când i-a lăsat să plece pe Zizou și pe golgheterul Cristiano Ronaldo.

Zidane (46 de ani) i-a lăsat pe madrileni campioni ai Europei și un concurent aprig pentru FC Barcelona în LaLiga. Acum i-a preluat pe locul trei în campionat și eliminați din Liga Campionilor și Cupa Spaniei.

Florentino Perez a anunțat că Zinedine Zidane a semnat un contract până în 30 iunie 2022 cu Real Madrid, înlocuindu-l pe argentinianul Santiago Solari.

Și-au dat și ei seama că au greșit. Sunt două lucruri fundamentale. Greșeala cea mai mare pe care au făcut-o, să dai antrenorul cel mai bun. În orice business, managerul e cel mai important. Și au dat jucătorul cel mai bun, Cristiano, sunt niște goluri. Când îi dai pe cei mai buni, se întâmplă ce se întâmplă.

Eu cred că e bine că și-au dat seama, au adus înapoi ce trebuie. Acum trebuie să mai aducă un jucător precum Cristiano… să-l găsească, să plătească, au bani mulți. Să mai vină și prin România să mă ajute și pe mine, poate ia și de la mine ceva, cine știe (râde). Dar văd că Butre (n.a. – Emilio Butragueno) nu mă bagă în seamă„, a spus Gică Hagi.

Gheorghe Hagi (54 de ani) a jucat pentru Real Madrid între 1990 și 1992 și a înscris 16 goluri.