RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO | Mesajul motivațional primit de Simona Halep de la Darren Cahill

Simona Halep, liderul clasamentului mondial WTA, a publicat un videoclip motivațional primit de la antrenorul ei, australianul Darren Cahill. Românca susține că mesajul are o importanță deosebită în cariera ei, mai ales pentru momentele grele.

Halep (27 de ani) și Cahill (53 de ani) colaborează din ianuarie 2016. Sub îndrumarea australianului, constănțeanca a ajuns în premieră pe locul 1 în lume și a câștigat primul turneu de Mare Șlem (Roland Garros).

Am primit un cadou special săptămâna trecută. Un videoclip care înseamnă foarte mult pentru mine, la fel precum vorbele și principiile care mi-au fost repetate în ultimii doi ani, în special în momentele dificile și după înfrângerile usturătoare. Acestea au devenit motivația mea pentru a mă antrena și a concura la maximum. Am înțeles că nu trebuie să irosesc nicio zi și trebuie să-mi urmăresc neîncetat visurile.

Videoclipul trebuia să fie privat, dar vreau să-l împărtășesc cu voi și sper că aceste cuvinte pot avea același efect și asupra voastră. ‘Să aveți curajul să vă urmați inima și intuiția. Cumva, acestea deja știu ce vreți să deveniți cu adevărat’ – Steve Jobs. Îți mulțumesc, D (Darren)„, transmis Halep, prin intermediul contului de Facebook.

Darren Cahill este considerat unul dintre cei mai buni antrenori din circuit. A lucrat alături de jucători de clasă precum Lleyton Hewitt, Andre Agassi, Andy Murray, Ana Ivanovici sau Fernando Verdasco.

Simona Halep va încheia anul pe prima poziție în lume. Românca a avut un sezon foarte bun, în care a câștigat primul turneu de Mare Șlem (Roland Garros), la care se adaugă trofee la Shenzhen și Montreal. Constănțeanca a mai disputat finale la Openul Australiei, Roma și Cincinnati. 

Simona se pregătește pentru un nou premiu

Luni, 5 octombrie, Halep va primi titlul de ambasador al Universității „Ovidius” din Constanța. 

Cea mai bună jucătoare a lumii s-a pregătit pentru acest eveniment și a vizitat un salon de beauty.

Simona este absolventă a studiilor de licență și masterat în cadrul Facultății de Educație Fizică și Sport de la Universitatea „Ovidius“ din Constanța.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare