Daniel Pancu a deschis primul antrenament din 2019 al Rapidului cu un discurs pentru jucători. Prima sarcină la reunirea lotului a fost deszăpezirea terenului.

Promovarea în Liga a 2-a este obiectivul rapidiștilor, care au un avans de 4 puncte în fruntea clasamentului din Liga a 3-a, Seria a 2-a.

Eu vă doresc să fiţi sănătoşi şi să avem un an mai bun decât cel care a trecut. Şi, în vară, să ne bucurăm de promovare!„, le-a spus Pancu elevilor săi.

Tehnicianul Rapidului se gândește deja la titlul în Liga 1. Jucătorii s-au reunit după o lună de vacanță.

Suntem principalii favoriți la promovare, sunt încrezător în ceea ce va urma în retur. Pentru mine ca antrenor ar însemna enorm să terminăm pe primul loc, iar pe termen mediu, știm că e drum lung, dar ne dorim titlul în 2022-2023. Încerc să mă obișnuiesc să dau mai mult din gură, decât din picior. Îmi vine să intru pe teren, să mă bag la joc. Este mult mai greu să antrenezi„, a declarat Daniel Pancu.

Rapid s-a reunit pentru promovare

🎬 Rapid s-a reunit cu un singur gând, promovarea!💪🔝🇱🇻

Publicată de FC Rapid 1923 pe Marţi, 15 ianuarie 2019

Pentru rapidiști urmează o perioadă de pregătire la București, inclusiv un meci amical sâmbătă, cu FC Carmen, apoi un cantonament de două săptămâni în Antalya.