VIDEO | Mesajul lui Gardoș pentru fanii Craiovei. “Vom depăși acest moment, respectând câteva reguli”

Pandemia de coronavirus a suspendat toate competițiile sportive din România. Liga 1 s-ar putea relua la mijlocul lunii mai sau în luna iunie, potrivit planului pus la cale de către FRF și LPF. Fundașul Florin Gardoș de la Universitatea Craiova le-a transmis un mesaj fanilor în aceste momente în care românii trebuie să respecte regulile autoizolării.

La ora actuală, România a raportat 433 de cazuri de infectare cu noul coronavirus. Două persoane au murit. O statistică detaliată poate fi văzută AICI.

Salutare, prieteni! Trecem cu toții printr-un moment mai dificil, dar sunt convins că vom depăși și acest moment, respectând câteva reguli. În primul rând, să ne spălăm cât mai des pe mâini și să evităm pe cât posibil contactul cu alte persoane. În același timp, cred că este cel mai bine să petrecem cât mai mult timp în casă, dacă nu e absolut necesar să ieșim. Vă salut pe toți și sper să ne revedem cu bine“, a fost mesajul lui Florin Gardoș pentru fani.

Mesajul lui Florin Gardoș

🙋‍♂️ Stăm acasă și depășim acest obstacol.#FlorinGardos#SustineStiinta #StamAcasa

Publicată de Universitatea Craiova pe Duminică, 22 martie 2020

Universitatea Craiova vrea să câștige titlul în acest sezon, după o pauză de 29 de ani. Oltenii sunt pe locul trei în clasamentul play-off-ului, la egalitate de puncte cu FCSB.

CITEȘTE ȘI -> VIDEO | Gică Craioveanu nu este fanul antrenorului Dan Petrescu! “Suporterii noștri vor și spectacol”