VIDEO | Mesajul emoționant al unui fost campion mondial! “Spiritul dinamovist va rămâne mereu puternic”

Valentin Samungi, campion mondial la handbal în 1970, s-a alăturat Programului Doar Dinamo București și i-a invitat pe toți fanii ‘câinilor roșii’ să contribuie la salvarea clubului de fotbal. 

Valentin Samungi (78 de ani) a jucat pentru Dinamo între 1966 și 1977. Între 1996 și 1999, a fost vicepreședintele CS Dinamo.

samungi

Dacă nu va apărea niciun investitor, fanii sunt hotărâți să preia controlul asupra clubului de fotbal, prin programul DDB, numai dacă vor strânge minimum 10.000 de membri cotizanți.

Deocamdată, cu ajutorul suporterilor, ‘roș-albii’ au rezolvat problema presantă a licenței de Liga 1 pentru sezonul următor, dar și achitarea unor restante salariale către jucători.

Îi salut pe toți dinamoviștii! Suporterii au fost mereu lângă noi, la bine și la rău. Nu aveți idee câtă energie și cât curaj primești pe teren când simți că mii de inimi bat pentru tine și mii de voci cântă pentru tine. Este magnific! Tocmai de aceea spiritul dinamovist a fost și va rămâne mereu puternic. Îi invit să ni se alăture pe toți cei care au trăit emoții, care au suferit împreună cu noi, care s-au bucurat alături de noi. Împreună vom reuși cu siguranță!“, a fost mesajul transmis de către Valentin Samungi.

Valentin Samungi te invită în DDB

Valentin Samungi, campion mondial la handbal, supranumit ”Zburătorul”, îi invită pe toți cei care au trecut prin Dinamo, pe toți cei care și-au făcut un nume în clubul acesta, să se alăture Programului DDB!Marele campion zbura prin anii '70 zbura peste toți adversarii de pe semicerc. Acum a ajuns la frumoasa vârsta de 78 de ani și le cam împlinit pe toate, dar tot consideră că în viața asta mai are ceva de făcut.VINO ȘI TU în www.programddb.ro pentru ca într-o zi SĂ STRIGĂM IAR CAMPIONII!

Publicată de Peluza Catalin Hildan-Dinamo pe Duminică, 17 mai 2020

CITEȘTE ȘI -> Negoiță, un nou contraatac în vânzarea lui Dinamo: ”Dacă fanii dau undă verde, facem tranzacția”