Călăraşiul arde în aşteptarea meciului istoric cu FCSB. Primul meci disputat în nocturnă din istoria localităţii va încheia faza optimilor din Cupa României.

Oficialii Dunării sunt convinşi că stadionul va fi plin la întâlnirea cu vicecampioana din Liga 1. Cu o zi înaintea partidei mai erau disponibile mai puţin de 2.000 de bilete.

Conferință de presă înaintea meciului cu FCSB

Florin Brișan, președinte AFC Dunărea: „Ne așteaptă un examen dificil în Cupa României cu FCSB atât prin prisma jocului dar și al adversarului. Este o noutate și pentru noi. Ne așteptăm la un aflux mare de spectatori. Din câte știu eu au mai rămas în jur de 2000 de bilete pe care astăzi și mâine până la ora jocului le vom epuiza. Mă aștept și la un record de încasări pentru meciul de mâine„. Alin Dobrosavlevici, jucător Dunărea: „Ne așteaptă un meci greu împotriva celor de la FCSB. Va fi un eveniment istoric pentru acest oraș, un meci în nocturnă. FCSB are un lot foarte bun. Atuul nostru este mâine publicul. Ne ajută foarte mult. Ne dorim să mergem cât mai departe în Cupa României„.

Publicată de AFC Dunărea Călărași pe Miercuri, 31 Octombrie 2018

Jucătorii lui Dan Alexa speră să se ridice la înălţimea aşteptărilor:

„Ne așteaptă un meci greu împotriva celor de la FCSB. Va fi un eveniment istoric pentru acest oraș, un meci în nocturnă. FCSB are un lot foarte bun. Atuul nostru este mâine publicul. Ne ajută foarte mult. Ne dorim să mergem cât mai departe în Cupa României„ – a declarat Alin Dobrosavlevici.

Biletele pentru meciul Dunărea Călăraşi – FCSB costă între 20 şi 120 RON (în zona acoperită a stadionului).