VIDEO | Meciul Angliei de la Sofia, întrerupt de două ori. Rasism şi saluturi naziste

Anglia s-a impus lejer în Bulgaria, scor 6-0, însă partida de la Sofia nu a fost lipsită de momente tensionate. Arbitrul a întrerupt meciul de două ori.

Scandările rasiste şi saluturile naziste ale fanilor din tribune l-au făcut pe central să ia această decizie de două ori în prima repriză.

La pauză, căpitanul gazdelor a stat de vorbă cu suporterii, şi le-a cerut să nu mai repete astfel de gesturi, pentru că Bulgaria risca să piardă partida la masa verde.

Selecţionerul Angliei, Gareth Southgate, a confirmat faptul că s-a pus problema ca echipa să iasă de pe teren.

“Am fost foarte aproape de a ieşi de pe teren, ştiu că pentru unii ce am făcut nu este suficient, dar a fost o situaţie imposibilă şi nu puteam mulţumi pe toată lumea. Am făcut ce am simţit că este corect pentru acest grup de jucători. Jucătorii au vrut să rămână pe teren şi să continue până la pauză. Am comunicat cu arbitrul şi trebuie să spun că s-a descurcat excelent într-o situaţie foarte dificilă” – a spus selecţionerul Angliei la final.

Şi Marcus Rashford a reacţionat la final, într-o postare pe contul de Twitter.

 “Nu a fost deloc ușor să jucăm în astfel de condiții, iar așa ceva nu ar trebui să se întâmple în 2019. Sunt mândru că ne-am ridicat deasupra acestor impedimente și am luat cele trei puncte, dar astfel de lucruri trebuie să se oprească” – a spus atacantul lui Manchester United.

Anglia este lider în Grupa A, cu 15 puncte acumulate în şase meciuri disputate.

Spynews.ro