Mircea Rednic s-a hotărât să taie în carne vie la Dinamo! Convins că poate redresa situația extrem de grea de la gruparea din Ștefan cel Mare și că îi poate califica pe ”câini” în play-off, ”Puriul” a început deja curățenia de toamnă în rândul alb-roșiilor.

Primul jucător pus pe lista neagră de Rednic a plecat de la Dinamo. Tehnicianul a anunțat că a renunțat la Danijel Subotic.

Pe lista neagră a lui Rednic se mai află patru jucători străini, Penedo, Teddy Mezague, Georgios Katsikas, Tomislav Gomelt, dar și românii Mihai Popescu, Vlad Olteanu, Sergiu Popovici și Mircea Axente.

Următorul sacrificat ar fi fundașul francez Teddy Mezague. Sosit la Dinamo acum o lună și jumătate, apărătorul nu a convins prin evoluțiile sale și și-a atras critici dure din partea tuturor specialiștilor de fotbal din țara noastră.

Citește și OPINIE | Preș marca ‘Fac Ce Spune Becali’

După ce fosta marea glorie dinamovistă, Cornel Dinu l-a desființat pe Mezague numindu-l ”o glumă de jucător” un alt fost dinamovist îl face praf pe francez.

Marius Niculae, fostul căpitan al ”câinilor”, îl critică dur pe apărătorul de 28 de ani care a greșit flagrant la golul primit de Dinamo în partida cu Dunărea Călărași, scor 1-1:

„E un fundaș central fricos. Nu este posibil ca în 16 metri tu să te retragi. Jucătorul advers era cu mingea la picior, cu fața la poartă și el se retrage.

Ori nu ai valoare, ori nu ești fundaș. E greşeală copilarească pe care nici la liga a 4-a nu o vezi! Din câte văd eu, dacă se termină meciul egal la Dinamo se zice «OK, am făcut egal». Pe vremea lui Lupescu, Vlădoiu, Hîldan, Dumnezeu să-l ierte, eram supăraţi de nu ieşeam din casă. Asta la egal, nu mai vorbesc despre înfrângere”, a declarat Marius Niculae la TV Telekom Sport.