VIDEO | Marius Croitoru pune presiune pe arbitri înaintea jocului cu FCSB: ,,Suntem de departe cei mai dezavantajaţi”

FC Botoşani şi FCSB se vor întâlni în etapa a 25-a Ligii 1, duminică, pe terenul moldovenilor, unde ,,roş-albaştrii” nu au pierdut niciodată.

Meciul se anunţă a fi unul intens disputat, FCSB încercând să obţină toate punctele puse în joc pentru a rămâne lider în campionat, iar FC Botoşani vrând să-şi asigure locul de play off şi în acest sezon.

chindris botosani fcsb

 

Marius Croitoru, antrenorul lui FC Botoşani, a vorbit înaintea partidei care se va disputa la finalul săptămânii. Tehnicianul a tras un semnal de alarmă asupra arbitrajului şi a scos în evidenţă faptul că echioa s-a este una dintre cele mai dezavantajate din Liga 1, din cauza greşelilor comise de centrali.

,,La mine e o constantă să am probleme de arbitraj. Ce să mai spun, că am trei meciuri la rând în care arbitrii nu au văzut penalty-uri clare. Pentru mine o obişnuinţă, nu m-ar mira să se întâmple şi acum la fel. Nu că joc cu FCSB, problema e că se greşeşte cu orice echipă joc.

Deci nu se întâmplă numai cu echipele mari, singura constantă sunt greşelile împotriva echipei FC Botoşani. Şi greşeli mari, grave, care pot decide un meci, o calificare în play-off. Problemele de arbitraj sunt mari anul acesta. Anul trecut cu Dinamo am fost cei mai dezavantajaţi de arbitraje, iar anul acesta suntem de departe cei mai dezavantajaţi.

N-am ştiut că FC Botoşani nu a câştigat niciodată pe teren propriu cu FCSB. Dar cum nu câştigasem niciodată în deplasare cu FCSB şi am făcut-o anul trecut… îmi doresc din tot sufletul să câştigăm acum şi să închidem cercul ăsta în ceea ce priveşte meciurile cu FCSB.

fcsb fc botosani arena nationala

Adică să câştigăm şi în deplasare, şi acasă. Bineînţeles că va fi greu, FCSB este o echipă puternică, cu jucători de valoare, cu un antrenor bun. Cei de la FCSB sunt în scădere de turaţie de când a plecat Man. Sau este o pură coincidenţă plecarea lui cu forma mai slabă.

Spun formă puţin mai slabă, pentru că a pierdut două meciuri de campionat, ceea ce la FCSB e mai greu de acceptat. Acest meci poate fi decisiv pentru play-off, dar mai sunt meciuri. Cu cât reuşim mai repede (n.r. – să asigure calificarea în play-off), cu atât mai bine. Ca să ne eliberăm toţi de această presiune, după care o să luăm fiecare meci şi vedem unde vom fi.”, a declarat Marius Croitoru, la conferinţa de presă.

marius croitoru

Înaintea acestui joc, FCSB este lider în Liga 1, cu 51 de puncte, după 24 de jocuri şi este la egalitate cu CFR Cluj.

De cealaltă parte, FC Botoşani se află pe locul 5 în campionat, cu 37 de puncte strânse din 24 de jocuri disputate în Liga 1.

FCSB BOTOSANI2

Citeşte şi Marius Croitoru, nervos după eşecul cu Craiova din Cupă: ,,Arbitrul să vadă cum plâng jucătorii mei în vestiar”