VIDEO | Mario Camora abia așteaptă să ia cetățenia română! “E important pentru mine”

Portughezul Mario Camora, căpitanul echipei CFR Cluj, a declarat că este foarte aproape să obţină cetăţenia română. Fundașul a subliniat că principalul motiv al demersului nu este acela că doreşte să joace la naţionala României.

Camora (32 de ani) și-a prelungit contractul pentru încă trei ani cu CFR Cluj. Portughezul joacă la Cluj din 2011 și vrea să se mute definitiv în România.

Vreau să nu fiu înţeles greşit, nu a fost principalul obiectiv să ajung la naţionala României, eu am spus că vreau să rămân să locuiesc la Cluj, vreau să fac nişte business, e important pentru mine să fiu cetăţean român. Legat de echipa naţională, cred că am o şansă mai mică, dar dacă voi avea o şansă sunt dispus să vin dacă se consideră că pot să ajut naţionala.

Am spus tot timpul că ţara asta mi-a dat tot, aici o să rămân, familia mea e clujeană, e română. Când am venit în România nu mă gândeam că o să rămân aici. Dar după doi-trei ani şi viaţa mea personală s-a schimbat. În momentele grele, am renunţat la nişte bani din salariu ca să o ajut pe CFR, aveam o ofertă de salariu dublu, dar am rămas“, a spus Mario Camora, în cadrul unei conferințe de presă.

Conferința de presă premergătoare meciului cu FCSB!⚽ 🇶🇦 #ClujCapitalaFotbalului#HAICFR#CampioanaNoastra

Publicată de Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA pe Vineri, 12 aprilie 2019

În martie 2015, Camora a purtat pentru prima dată banderola de căpitan al CFR-ului, într-un meci cu FC Viitorul, iar de atunci a bifat peste 100 de partide cu banderola pe braț în Liga 1. A câștigat patru trofee⁣ la Cluj: două campionate, o Cupă și o Supercupă.