VIDEO | Maria Șarapova le-a dat fanilor numărul ei de telefon! “Puneți-mi întrebări! Voi răspunde”

Rusoaica Maria Şarapova, câştigătoare a cinci turnee de Mare Șlem, şi-a făcut public numărul de telefon pentru a discuta cu fanii, în contextul pandemiei de coronavirus. Şarapova (32 ani) şi-a anunţat retragerea din tenis pe 26 februarie.

În contextul izolării şi al distanţării sociale impuse în aproape întreaga lume, Șarapova și-a invitat fanii să-i transmită mesaje sau întrebări şi a promis că le va răspunde tuturor.

Anterior, fosta jucătoare de tenis a dialogat online cu aproximativ 150 de fani, prin intermediul platformei Zoom.

Am încercat să găsesc o metodă pentru a fi în contact cu voi toți, pentru că săptămâna trecută m-am simțit foarte bine într-o videoconferință cu 150 dintre voi. Am ieșit cu dorința de a vorbi cu mai mulți, vreau conexiune. Suntem cu toții în această izolare, distanțare socială și fizică, așa că vreau să-mi spuneți cum vă simțiți. Vreau să-mi trimiteți mesaje la numărul pe care îl voi afișa. Vă voi răspunde tuturor“, este mesajul Mariei Șarapova, care este în izolare în SUA.

Maria Șarapova a devenit lider mondial WTA la vârsta de 18 ani și a mai deținut această poziție în 2012. Are în palmares 36 de titluri la simplu, dintre care cinci de Mare Șlem (Wimbledon 2004, US Open 2006, Australian Open 2018, Roland Garros 2012 și 2014).

Spynews.ro