Antrenorul Universității Craiova, Devis Mangia, a declarat că toate meciurile din play-off-ul Ligii 1 vor fi echilibrate, iar diferența va fi făcută de concentrarea jucătorilor în momentele importante.

Oltenii și-au luat revanșa în fața Astrei Giurgiu, după înfrângerea cu 1-2 din ultima etapă a sezonului regulat. Elvir Koljic a adus victoria pentru Craiova, după reușita din minutul 18.

Este un prim pas pentru obiectivul nostru, despre care am discutat vineri. Este important că am început bine, din punct de vedere mental va fi un plus pentru nou. Trebuia să avem mai multă posesie. Eu cred că putem face performanță, pentru că publicul este al 12-lea jucător.

Diferența va fi în detalii mici în play-off. Noi am profitat de o greșeală azi. Cred că așa va fi în continuare. Din punct de vedere mental, am fost curios să văd cum va fi echipa după meciul de acum cinci zile. Au stat foarte bine din teren, nu au riscat nimic. Cred că, în acest play-off, mentalul va fi foarte important„, a spus Mangia.

Universitatea Craiova este la 4 puncte de liderul clasamentului, CFR Cluj. În runda a doua din play-off, ‘leii din Bănie’ vor juca în deplasare cu Sepsi Sfântu Gheorghe.