Derby-ul FCSB – Universitatea Craiova se joacă duminică, de la ora 20.00. Antrenorul Devis Mangia a vorbit relaxat despre lupta la titlu și a glumit pe seama temerilor legate de arbitraj ale roș-albaștrilor. 

Cei de la FCSB s-au plâns de faptul că echipa lui Mangia a avut multe lovituri de pedeapsă.

„Este un meci important pentru fotbalul românesc. Cred că va fi un meci important, dar nu decisiv la titlu. Nu cred că ne putem considera favoriți, dar nu mergem să facem egal. Ci să facem cel mai bun joc posibil.

Cei de la FCSB sunt precum cei de la Juventus, se plâng de arbitraj. Eu prefer să vorbesc de fotbal, nu de arbitraj. Mai bine vorbim despre fotbal, despre spectacol. O echipă care duce mereu jocul în careul advers poate să aibă multe penalty-uri tocmai din acest motiv”, a spus Mangia.

Întrebat dacă se teme că va fi dat afară dacă ajunge pe primul loc, așa cum s-a întâmplat cu Conceicao, la CFR, Devis Mangia a gustat gluma din plin.

Nu cred că se va întâmpla la noi la fel. Vorbind ca antrenor, nu cred că s-a procedat corect„, a spus antrenorul Universității.

Conferința de presă premergătoare meciului cu FCSB

🎥 #LIVE: Conferința de presă premergătoare meciurilor cu FCSB și FK Csíkszereda. Participă antrenorul Devis Mangia și fundașul Tiago Ferreira.#SustineStiinta#AsaELaCraiova#CampioniLaSuporteri

Publicată de Universitatea Craiova pe Vineri, 22 februarie 2019