Marius Stan, președintele Petrolului, a vorbit despre obiectivul principal al formației din Ploiești și despre transferuri.

Petrolul va juca în următorul sezon în eșalonul secund, iar lupta pentru promovare nu se anunță facilă. Echipe de tradiție precum Rapid, Universitatea Cluj, UTA Arad sau FC Argeș Pitești se vor lupta cu ”lupii galbeni” pentru locurile care asigură revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc.

Marius Stan, președintele Petrolului, a explicat că este conștient de ceea ce are la dispoziție la Petrolul și crede că prahovenii vor reuși să-și atingă obiectivul principal. Oficialul clubului este de părere că ploieștenii au la dispoziție toate ”armele” necesare pentru a ataca promovarea: suporterii, un stadion pe măsură, un finanțator cum își doresc multe echipe și un lot consistent.

”Nu concep alt rezultat decât promovarea. Îmi doresc la final să împart bucuria cu suporterii pătimași ai Petrolului. Când spun că vom promova nu o spun doar pentru că îmi doresc. O spun cu toată ființa și fiind conștient de ceea ce avem la dispoziție. Avem un public excepțional, un stadion pe măsură, un partener finanțator cum și-ar dori multe echipe din Liga 1 să aibă și jucători noi care se vor transforma într-o echipă competitivă.

Campionatul Ligii a 2-a mi s-a părut mai interesant. Lotul este cumva definitivat. Avem pretenții de la jucătorii noi care au venit. Lor li se vor mai adăuga minimum 4 jucători. Din România nu mai avem pe nimeni de luat, doar din afară. Un vârf, doi fundași centrali și un mijlocaș box-to-box. Urmează în cele 5 jocuri amicale din Turcia să cristalizăm un prim ”11” de bază. a declarat Marius Stan pentru Ploiești TV.

Citește și Mesajul ”Peluzei Latine” înainte de startul sezonului: ”Să fim alături de ceea ce iubim cel mai mult, PETROLUL!”