VIDEO | Lumea tenisului e la picioarele Biancăi Andreescu: “O săptămână de vis!”

Bianca Andreescu are un început de an formidabil, iar jurnaliștii de la L’Equipe sunt impresionați de forma extraordinară pe care o arată jucătoarea, după calificarea în finala de la Auckland.

“Povestea frumoasă continuă pentru Bianca Andreescu, într-o săptămână de vis la Auckland. Ea le-a învins pe Caroline Wozniacki şi Venus Williams, iar sâmbătă a trecut în semifinale de a 28-a jucătoare a lumii, Su-Wei Hsieh. Şi în ce fel. În doar o oră şi 20 de minute, Andreescu şi-a dominat adversara la toate capitolele”, scriu jurnaliștii francezi.

Cei de la WTA scriu despre “noua senzație a tenisului mondial” și amintesc că din 1997 nu s-a mai întâmplat ca o jucătoare să ajungă din calificări până în finală la Auckland.

“Încerc să mă obişnuiesc cu victoriile, Auckland scoate tot ce am mai bun din mine. M-am concentrat pe jocul meu, ştiam că ea e foarte creativă şi dificilă. Vreau să le mulţumesc tuturor celor care mă sprijină de acasă, sunt foarte recunoscătoare. Voi savura acest moment”, a declarat Bianca Andreescu, la finalul meciului.