VIDEO | Liverpool e MAGICĂ! Echipa lui Klopp a ajuns la 18 meciuri fără înfrângere în Premier League

Liverpool a ajuns la 18 meciuri fără înfrângere în Premier League și s-a distanțat de rivala City la 4 puncte. Cormoranii au unul dintre cele mai bune sezoane din istorie, obținând 15 victorii și doar 3 remize în toate meciurile disputate până acum.

Golurile partidei de aseară s-au învârtit în jurul unui singur om- Mohamed Salah. Egipteanul a demonstrat că nu este doar ”o minune ce durează un sezon” și a devenit liderul marcatorilor în primul eșalon britanic, cu 11 goluri și 5 assisturi.

Salah a marcat în minutul 18 din pasa lui Fabinho și tot el i-a oferit o pasă de gol olandezului Virgil van Dijk. Liverpool a reușit să plece de pe ”Molineux” cu toate cele 3 puncte, performanță pe care nici Chelsea, Manchester City sau United nu au reușit-o.

28 de ani au trecut de la ultimul titlu ajuns pe ”Anfield”. Elevii lui Jurgen Klopp au o perioadă complicată, astfel că ultimele meciuri din acest an le vor avea acasă cu Arsenal Newcastle, iar primul meci din 2019 este o deplasare la campioana en-titre, Manchester City.

Vezi și VIDEO | Dortmund e din nou la 9 puncte de Bayern! Reus și Sancho o răpun pe Gladbach