VIDEO | Vor victoria cu orice preț! Oltenii mizează pe suporteri la derby-ul cu FCSB: ”Așteptăm un stadion plin”

Noul an școlar a început astăzi, 9 septembrie, în toată țara, iar fotbaliștii Universității Craiova i-au vizitat pe elevi.

Înaintea derby-ului cu FCSB, fotbaliștii clubului din Bănie au împărțit autografe și au făcut fotografii cu tinerii suporteri. 

Mihai Bălașa s-a transferat de la formația din Capitală la Universitatea Craiova și se simte excelent. Fundașul așteaptă partida cu fosta sa echipă și speră ca oltenii să umple stadionul. De asemenea, fotbalistul a explicat că formația din Bănie poate câștiga titlul în acest sezon.

”Am venit aici cu mare plăcere. Mă simt foarte bine. Aveam și eu idolii mei atunci, Ronaldo brazilianul era unul dintre ei.

(n.r. despre derby-ul cu FCSB) Așteptăm un meci foarte greu, cu o echipă foarte bună. Sperăm să vină foarte mulți suporteri. În ultima perioadă m-am antrenat foarte bine și sper să se vadă. Eu cred că suntem capabili să câștigăm titlul.” a declarat Mihai Bălașa.

De asemenea și Carlos Fortes crede că echipa sa poate cuceri titlul după 28 de ani: ”Sperăm ca anul ăsta să câștigăm campionatul pentru că suntem o echipă puternică. (n.r. despre derby) FCSB e o echipă foarte bună și va fi un meci greu” a declarat Caros Fortes.

Pigliacelli își dorește un stadion plin la derby-ul cu FCSB și anunță că titlul este obiectivul principal la Craiova: ”N-am mai fost de mult timp la școală. Sunt fericit că am venit aici. (n.r. despre derby-ul cu FCSB) Sperăm că va fi plin stadionul. Nu doar ei (n.r. copiii) vor să câștige titlul.” a spus și portarul Craiovei.

Elevii au fost încântați de vizita jucătorilor, iar la final, aceștia le-au transmis un mesaj clar: să câștige titlul și să se califice în grupele Ligii Campionilor!

Citește și A trebuit să vină Pițurcă! Încă o măsură importantă luată la Craiova!