VIDEO | Lecţia lui Chivu: “Nu am refuzat niciodată!”

Cristi Chivu a fost invitatul de lux al postului Radio Nerazzura, canal dedicat suporterilor lui Inter. Antrenorul echipei U17 a italienilor a fost protagonistul unui moment amuzant în dialogul cu unul dintre moderatori.

Câştigător UEFA Champions League cu Inter, fostul căpitan al naţionalei povestea felul în care a fost reprofilat la începutul carierei, atunci când moderatorul a făcut o glumă savurată de român.

#Amala in diretta su Radio Nerazzurra con Lapo De Carlo e Fabio Donolato. Ospite in studio Cristian Chivu !

Publicată de Radio Nerazzurra pe Marţi, 24 septembrie 2019

“- Eu am început ca atacant. Până la 14 ani am fost vârf de atac, apoi, încet, încet, am jucat mai în spate, din diverse motive, cu toate că marcam mult. Am fost golgeterul echipei mele. La debutul în Liga 1 lipsea un stângaci din echipă şi mi-au cerut mie să joc fundaş stânga. Am acceptat, aşa cum am făcut toată cariera mea când mi s-a spus să fac un lucru, nu am refuzat niciodată!

– Auzi, poţi să îmi împrumuţi 50 de euro?

– Plăcerea de a fi pe teren…” – a parat Chivu intervenţia amuzantă a moderatorului.

Redevenind serios, Chivu a povestit despre pasul pe care l-a făcut atunci când a plecat din România la Ajax.

“Când am ajuns la Ajax, mi-au arătat meciurile în care scouterii au venit să mă urmărească şi erau 32. Nu ştiu cum au reuşit să îşi facă timp să vină să mă vadă de 32 de ori. Nu a fost uşor, pentru că am schimbat tot, mediul, modul în care percepeam fotbalul, dar dacă un tânăr vrea să înveţe să joace fotbal, Ajax este cel mai bun loc”

Cristi Chivu s-a retras în 2014, după o carieră în care a evoluat la CSM Reşiţa, Craiova, Ajax, Roma şi Inter.

După o scurtă perioadă petrecută ca analist UEFA, Chivu şi-a început cariera la juniorii lui Inter, iar acum pregăteşte echipa U17 a clubului.