VIDEO | Laszlo Balint a revenit pe banca celor de la UTA, după ce a stat în izolare: ,,13 zile nu am simţit această infectare”

UTA Arad o întâlneşte pe Gaz Metan Mediaş în runda a 25-a Ligii 1, în deplasare, sâmbătă, pe data de 27 februarie.

Meciul din această rundă va fi primul pentru antrenorul arădenilor, după ce a fost infectat cu Coronavirus şi a ratat trei partide.

uta 2

Laszlo Balint a vorbit înaintea meciului cu Gaz Metan, prin intermediul unei conferinţe online. Despre partidă, antrenorul spune că va fi una foarte dificilă, iar despre infectarea cu COVID-19, tehnicianul spune că s-a simţit rău doar în prima zi de izolare.

Citeşte şi Ambiții mari la UTA Arad! Adi Petre: ”Mă interesează să fim în play-off!”

,,Acum e clar că suntem în faţa unui meci dificil şi echilibrat. Şi clasamentul spune asta, că suntem două echipe echilibrate. Importanţa punctelor este foarte mare, atât pentru noi, cât şi pentru Gaz Metan Mediaş. Pentru că o victorie ar aduce o desprindere de zona locurilor retrogradabile aducătoare de linişte.

E adevărat că ne-a durut foarte tare înfrângerea din tur cu Gaz Metan Mediaş pentru că am pierdut atunci pe nişte naivităţi şi greşeli individuale în condiţiile în care am controlat jocul. Gaz Metan este o echipă foarte bine echilibrată care primeşte greu gol, s-a văzut şi cu CFR Cluj în ciuda numeroaselor ocazii. Deci asta înseamnă că au valoare. Va trebui să ne ridicăm nivelul jocului pentru a obţine un rezultat bun.

Este posibil să începem cu trei jucători Under 21, de ce nu? Am jucat şi anul trecut. Atât timp cât ei demonstrează că merită să fie titulari, nu am nicio problemă cu vârsta lor. Pentru mine un jucător de 18 ani e la fel ca unul de 32. Dar în momentul ăsta nu am stabilit un prim unsprezece. Sper să găsesc cea mai bună formulă pentru acest meci.

Mă bucur că sunt din nou alături de băieţi şi că am revenit la o normalitate. Medical am fost bine, am făcut o formă foarte uşoară, cu excepţia primei zile şi a primei nopţi când am avut simptome ale unei răceli.

laszlo balint

Dar efectiv 13 zile nu am simţit această infectare, m-am simţit chiar foarte bine din punct de vedere medical. Emoţional însă a fost foarte, foarte greu. Atât pentru mine, cât şi pentru băieţi.“, a declarat Balint la conferinţa de presă.

Înaintea acestui joc, UTA Arad se află pe locul 8 în Liga 1, cu 30 de puncte adunate din 24 de jocuri disputate în campionat.

De cealaltă parte, Gaz Metan se află pe locul 11 în Liga 1, cu 28 de puncte acumulate în 24 de partide jucate în campionat,

GazMetan

Citeşte şi Liga 1, programul etapelor 26, 27 și 28. Când se dispută derby-ul FCSB – CFR Cluj