VIDEO | Kyrgios, savuros la US Open! A dat ochii cu ziaristul pe care îl insultase

Nick Kyrgios a fost eliminat de la US Open după ce a pierdut în faţa rusului Andrey Rublev. Australianul a fost protagonistul unui nou moment controversat, de data asta amuzant!

Cu câteva ore înaintea meciului, Kyrgios postase un mesaj la adresa jurnalistului Tom Rinaldi, cel care comenta o partidă pe care australianul o urmărea la TV. “Cine naibii este Tom Rinaldi şi de ce comentează un meci de tenis când habar nu are despre ce este vorba!?” – a postat Kyrgios pe Twitter.

Înaintea meciului cu Rublev, Kyrgios s-a întâlnit chiar cu Tom Rinaldi, jurnalistul ESPN care urma să îl intervieveze. Reacţia australianului a fost una amuzantă!

“Asta este chiar amuzant. Dimineaţă mă uitam la un meci şi nu ştiam că tu eşti cel care comentează. Oficial mă bucur să te cunosc” – i-a spus Kyrgios în hohote de râs.

Australianul Nick Kyrgios (30 ATP) a fost eliminat, duminică, în turul trei de la US Open, după ce a fost învins de Andrey Rublev (43 ATP), cu scorul de 7-6(5), 7-6(5), 6-3.

În timpul meciului, Kyrgios a fost surprins în timp ce îşi reproşa singur că nu vede fiindcă şi-a pierdut noaptea jucându-se Call of Duty, unul dintre cele mai cunoscute shootere pe consolă.