Jurgen Klopp şi Pep Guardiola au fost protagoniştii unui schimb savuros de replici la o gală a jurnaliştilor sportivi din Anglia.

Invitaţi pe scenă, managerii lui Liverpool şi Manchester City au fost premiaţi pentru succesele obţinute în sezonul trecut în Champions League şi campionatul intern. Klopp şi Guardiola s-au întrecut în glume care au făcut deliciul asistenţei.

Managerul lui Liverpool a povestit cum a trăit victoria dramatică obţinută de Manchester City în finalul sezonului, cu Leicester. Atunci, Kompany a marcat din afara careului şi a adus echipa lui Guardiola aproape de titlul pe care avea să îl câştige în final.

„A doua zi jucam cu Barcelona, fusese o zi plină de antrenamente, pregătiri. Am ajuns acasă şi soţia mi-a spus, hai să ne uităm la meci! Am stat pe canapea cu mâinile în buzunar, aveam pulsul crescut. Nu prea am sperat întregul sezon, dar la acel meci mi-am făcut speranţe uşor, uşor. Leicester obosiseră şi m-am enervat. Apoi Kompany a marcat din afara careului!” – a povestit Klopp.

„Ce nu ştie Jurgen este că eu am trăit asta meci de meci când ei marcau pe final. Spuneam, acum nu se va mai întâmpla, dar s-a întâmplat mereu. Am învăţat că este foarte dificil să joci împotriva echipelor lui Jurgen, dar acum îmi doresc să câştig şi acest trofeu (n.r. – arată cu degetul spre trofeul UCL). Sunt sigur că şi el l-ar vrea pe acela (n.r. – arată spre trofeul Premier League)! Poate facem schimb mai târziu! În orice caz, Manchester City este un club bogat. Plătim noi nota în seara asta” – s-a amuzat Guardiola.

După 13 etape scurse din actualul sezon, Liverpool are opt puncte avantaj faţă de Manchester City în clasamentul din Premier League. Cormoranii aşteaptă un nou titlu de campioană din 1990!