Italienii de la Juventus cred într-o revenire miraculoasă în returul cu Atletico Madrid. Spaniolii au câştigat cu 2-0 prima manşă a optimilor din UEFA Champions League, iar returul pare o misiune imposibilă pentru Juventus.

Campioana Italiei a aniversat cu o zi înaintea partidei 100 de ani de la primul meci oficial disputat. Juventus a lansat sloganul #GetReadyToComeback, iar vedeta Cristiano Ronaldo le-a transmis un mesaj special fanilor înaintea meciului.

„Avem nevoie de sprijinul vostru. Ne vom face treaba în teren, să marcăm şi să ne calificăm. O putem face împreună!” – a transmis golgeterul lui Juventus.

Misiunea lui Juve se anunţă mai mult decât complicată. Atletico a primit până acum doar şase goluri în actualul sezon din UEFA Champions League.

Mai mult, trupa lui Diego Simeone nu a pierdut niciodată o calificare în dublă manşă în ultimele 19 ocazii în care s-a impus la diferenţă de două goluri în meciul tur.

În ultimele 13 deplasări din Champions League, Atletico a primit doar de trei ori mai mult de un gol.

Meciul cu Atletico va fi unul special pentru Giorgio Chiellini. Fundaşul bianconerilor va juca partida cu numărul 500 pentru Juventus.