VIDEO | Jurgen Klopp, lecţie de modestie! “Sunt doar un tip cu şapcă, bărbierit prost!”

Jurgen Klopp le-a dat jurnaliştilor englezi o lecţie de modestie! Întrebat despre ameninţarea coronavirus, managerul lui Liverpool le-a oferit un răspuns amuzant.

Cu titlul de campioană ca şi asigurat, Liverpool a ratat şansa eventului în Anglia. După ce a pierdut cu Chelsea, Jurgen Klopp i-a certat pe ziarişti. S-a supărat atunci când i-a fost cerută părerea despre coronavirus.

“Trebuie să vorbiţi despre lucruri într-un mod corect. Nu să vorbească oameni fără cunoştinţe, ca mine. Trebuie ca oamenii care au cunoştinţe să spună oamenilor: faceţi asta, asta şi totul va fi bine sau nu. Nu antrenorii de fotbal. Nu înţeleg lucrurile astea: politică, coronavirus. Sunt doar un om cu şapcă şi prost bărbierit!

Dacă ni se spune – jucaţi fotbal! sunteţi în siguranţă! – vom juca fotbal fiindcă nişte oameni care se pricep ne-au spus că suntem în siguranţă” – a declarat Klopp.

Jurgen Klopp are motive de îngrijorare mai mari legate de returul cu Atletico Madrid din optimile UEFA Champions League. Fără şut pe poartă în prima manşă, Liverpool trebuie să întoarcă înfrângerea la limită din tur. Returul de pe Anfield începe de la 0-1, miercurea viitoare.

CITEŞTE ŞI: Teama de coronavirus le-a luat mințile! Ce au pățit 20 de japonezi în Germania