Antrenorul lui Liverpool, Jurgen Klopp, a făcut senzație la conferința de presă dinaintea meciului cu PSG din grupele Ligii Campionilor. Germanul a complimentat vocea „erotică” a translatorului francez, stârnind hohote de râs din partea jurnaliștilor.

„Translatorul are o voce foarte erotică, apropo. Felicitări! Wow! Încă o dată, te rog”, a spus Jurgen Klopp.

Antrenorul german a încercat să detensioneze atmosfera înaintea unui meci extrem de complicat pentru Liverpool. „Cormoranii” sunt pe primul loc în Grupa C a Ligii Campionilor, dar ar putea să ajungă pe poziția a treia în cazul unei înfrângeri.

Cum vrem să jucăm? Curajos! Împotriva lui PSG trebuie să ne bucurăm de joc din toate punctele de vedere – un meci foarte dificil. Într-o astfel de confruntare, trebuie să fii la parametri maximi în toate departamentele, dar în special în privința toleranței la frustrări. Să nu te lași afectat de situațiile în care nu ai mingea sau ești driblat. Este o mare provocare, dar până acum ne-am simțit bine în astfel de meciuri. Trebuie să fim o echipă împotriva căreia e urât și greu să joci. Trebuie să ne asigurăm că nu vom fi dominați, că avem posesia și că știm să facem lucruri inteligente cu mingea„, a spus Jurgen Klopp, citat de Sky Sports.

În partida tur, Liverpool a învins PSG cu 3-2 (VIDEO). Confruntarea de pe ‘Parc des Princes’ va începe la ora 22:00.