Surpriză mare în Liga Campionilor! Steaua Roşie Belgrad a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, pe FC Liverpool, într-un meci din etapa a 4-a a Grupei C a Ligii Campionilor.

La finalul partidei, antrenorul englezilor, Jurgen Klopp s-a arătat extrem de dezamăgit de scorul final înregistrat pe tabela de marcaj. Managerul ”cormoranilor” a declarat că adversarii i-au surprins prin tactica de joc aleasă și chiar dacă a încercat la pauză să schimbe câte ceva, toate eforturile sale au fost în zadar:

Citește și Lider meritat! Bilanţ excelent pentru Simona Halep

Lucrurile nu au mers deloc bine. Am avut totuşi câteva şanse. S-au apărat aglomerat, ne-au blocat drumurile către poartă. Atmosfera a fost complet diferită după ce au marcat. A trebuit să facem faţă emoţiilor. Am încercat să schimb ceva la pauză, dar am fost ineficienţi. Nu am nimerit ţinta. Dacă marcam măcar o dată, poate ar fi fost alt rezultat.

Nu pot ţine discursuri măreţe la 10 minute după meci, nu pot face o analiză a grupei. Suntem extrem de dezagmăgiţi şi trebuie să ne regrupăm. Avem un drum lung către casă şi vom analiza ce nu a mers„, a declarat Klopp la finalul meciului.

În urmă cu două săptămâni, Liverpool s-a impus, pe teren propriu, cu scorul de 4-0, în fața formației Steaua Roșie Belgrad.