Jucătorul care l-a refuzat pe Becali a vrut să se lase de fotbal!

Andrei Burcă (26 ani) a semnat cu CFR Cluj, fără ca măcar să audă oferta lui Gigi Becali.

Campioana CFR Cluj a devenit un magnet pentru jucători, iar mirajul meciurilor din cea mai tare competiție intercluburi de pe continent îi face pe ardeleni să devină irezistibili. Astfel, formația din Gruia dă lovitură după lovitură pe piața transferurilor și semnează cu fotbaliști care sunt „ținte” pentru toți granzii Ligii 1.

Este și cazul lui Andrei Burcă, fundașul de la Botoșani dorit de FCSB, care a ajuns la echipa campioană, în ciuda insistențelor oficialilor moldoveni care ar fi dorit să-l direcționeze către clubul lui Gigi Becali.

800.000 de euro este cota de piață a lui Burcă, potrivit transfermarkt.com.

”Cei de la Botoșani și mi-au spus să aștept o ofertă mai avantajoasă și pentru mine și pentru club, dar n-am mai stat. Am ales cu inima și nu puteam rata ocazia de a juca la campioana țării.” a declarat Andrei Burcă, fundașul CFR-ului.

Puțină lume știe însă faptul că apărătorul în vârstă de 26 de ani a fost la un pas să renunțe la fotbal, într-o perioadă deloc fastă pentru el. A mers însă mai departe pentru a-și atinge visul, acela de a câștiga campionatul și a juca în Liga Campionilor.

”M-a atras fotbalul de mic, am avut un vis pur, mă bucur că am ajuns fotbalist, a fost greu, am avut multe momente dificile… Am fost, la un moment dat, chiar la un pas să mă las de fotbal.” a mai spus Burcă.

Surprins de prima discuție cu Dan Petrescu

Fotbalistul s-a alăturat lotului ardelenilor imediat după revenirea din vacanță, însă acesta deja avusese primul contact cu antrenorul Dan Petrescu.

”Am vorbit la telefon prima dată, am rămas uimit… Am fost emoționat la acel moment…” a explicat jucătorul.

Citește și Transferul dorit de Gigi Becali, BLOCAT de un oficial FCSB? ”Din ce am văzut, nu este peste jucătorul nostru”