VIDEO | Jucătorii și staff-ul de la CFR Cluj, primiți ca niște învingători la revenirea în țară

Delegația echipei CFR Cluj a revenit în țară în această seară, după meciul de la Sevilla din 16-imile de finală ale Europa League. Pe aeroportul din Cluj-Napoca, campionii României au avut parte de o primire superbă din partea fanilor, care le-au mulțumit pentru efortul depus și i-au încurajat minute în șir.

CFR Cluj nu a pierdut niciunul dintre meciurile cu FC Sevilla (1-1 și 0-0). Campioana României a înscris în minutul 87 pe arena ‘Ramon Sanchez Pizjuan’, dar reușita lui Păun a fost anulată de VAR.

Arbitrajul video a detectat un henț al lui Traore la faza precedentă șutului lui Păun. Cu toate acestea, arbitrul central Andris Treimanis a decis să nu vizioneze reluări ale fazei.

var cfr

CFR Cluj a reușit o campanie europeană impresionantă, cu victorii împotriva unor echipe importante precum Lazio Roma, Celtic Glasgow și Rennes.

Suntem cu voi mereu, nu vă vom lăsa la greu“, “Suntem mândri de voi“, au scandat fanii, pe aeroport.

Campionii s-au întors la Cluj în aplauzele suporterilor!

➡️ Băieții noștri s-au întors acasă și au avut parte de o primire călduroasă din partea suporterilor!Vă mulțumim! ❤️Familia CFR rămâne unită!🚂

Publicată de Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA pe Vineri, 28 februarie 2020

CFR Cluj se poate concentra pe play-off-ul Ligii 1 și va juca luni, acasă, cu Astra Giurgiu, în prima etapă. Echipa antrenată de către Dan Petrescu ocupă primul loc în clasament.

clasament play off

CITEȘTE ȘI -> Prunea, impresionat de CFR Cluj în Europa League! „Aseară a fost vorba şi de ghinion. Îmi pare rău pentru Petrescu”