Tenismenul argentinian Juan-Martin Del Potro (locul 5 ATP) a revenit la antrenamente normale, la două luni după ce a suferit o fractură de rotulă la piciorul drept.

Del Potro (30 de ani) a postat un videoclip pe reţelele de socializare, în care apare surâzător și le transmite un mesaj fanilor.

Sunt încântat că după două luni de la fractură mă aflu pe terenul de tenis. Mă mișc bine, mă aflu unde îmi place să fiu. Am vrut să împărtășesc această veste și să vă mulțumesc pentru susținerea acordată„, a spus Juan Martin.

La 11 octombrie, Juan-Martin del Potro a suferit o accidentare în meciul cu croatul Borna Corici, în turneul de Masters Series de la Shanghai, China.

Del Potro a reușit performanțe deosebite în acest an, revenind după o accidentare gravă la încheietura mâinii, care l-a scos din circuit de două ori, în 2010 şi în perioada 2014-2015. Argentinianul a suferit trei operaţii la mâna stângă şi una la cea dreapta.

În sezonul ATP 2018, Juan-Martin Del Potro a câștigat două turnee (Acapulco) și a reușite alte patru finale (Auckland, Los Cabos, US Open și Beijing).