Manchester United a pierdut cu West Ham United în Premier League și are cel mai slab start de campionat din ultimii 29 de ani. Postul lui Jose Mourinho este în pericol, întrucât numărul contestatarilor crește, dar și pe fondul conflictului cu Paul Pogba.

Pe Stadionul Olimpic din Londra, în fața a aproximativ 57.000 de spectatori, West Ham a învins Manchester United cu 3-1.

West Ham a condus cu 2-0 la pauză, după reușita lui Felipe Anderson (5′) și autogolul lui Victor Lindelof (43′).

Marcus Rashford a readus speranța pentru ‘diavolii roșii’ în minutul 71, dar totul s-a năruit în minutul 74, când reușita lui Marko Arnautovic a stabilit scorul final.

Paul Pogba a jucat până în minutul 70, deși se află într-un conflict deschis cu Jose Mourinho.

Tehnicianul portughez este criticat pentru jocul defensiv al echipei. Cu West Ham, Manchester United a avut trei mijlocași defensivi în primul ’11’ (Matic, Fellaini și McTominay) și a trimis doar patru șuturi pe poartă.

După șapte etape, Manchester United ocupă locul 10 în Premier League, cu 10 puncte.

Fostul fundaș Rio Ferdinand, una dintre legendele „diavolilor roșii”, este de părere că trebuie luată o decizie în privința viitorului lui Jose Mourinho.

Vor fi discuții la nivel înalt despre viitorul antrenorului și despre echipă. Lucruri esențiale nu sunt făcute și trebuie spus ceva. Nu poți permite ca această situație să continue pe durata sezonului – războaie în presă, divulgări de informații, divergențe între jucători și Mourinho în vestiar. Dacă această stare va continua, va fi unul dintre cele mai proaste sezoane din istoria clubului„, a spus Ferdinand pentru BBC.