VIDEO | Jose Mourinho, protagonistul unui incident amuzant la stadionul Wembley

Jose Mourinho, antrenorul echipei Manchester United, a fost surprins în timp ce s-a dezechilibrat și a căzut în incinta stadionului Wembley, după meciul Anglia – Spania din Liga Națiunilor.

Mourinho (55 de ani) a încercat să sară peste o frânghie roșie, dar și-a prins piciorul și a căzut la podea. Tehnicianul a fost ajutat să se ridice de către un angajat al arenei și a zâmbit cu subînțeles către persoanele aflate în zonă.

Incidentul amuzant a stârnit un val de ironii pe rețelele de socializare la adresa celui supranumit ‘The Special One’. Mourinho traversează o perioadă dificilă la Manchester United, fiind criticat pentru evoluția slabă a echipei.

Acest moment rezumă activitatea lui Mourinho la Manchester United“, a scris un suporter pe Facebook.

Mourinho a venit pe Wembley pentru a-și urmări elevii de la Manchester United – Luke Shaw, Jesse Lingard și Marcus Rashford. Dar seara nu a fost de bun augur pentru englezi: Spania a câștigat cu 2-1, iar Shaw a suferit o accidentare serioasă.

Jose Mourinho este unul dintre cei mai buni antrenori din lume, câștigând Liga Campionilor de două ori (cu Porto și Inter Milano) și Europa League o dată (cu Manchester United).