RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO | Italienii, reduşi la tăcere. Cea mai scurtă conferinţă din istoria UCL!

După ce s-a calificat în sferturile de finală UEFA Champions League cu Porto, Sergio Conceicao a fost protagonistul cele mai scurte conferinţe de presă din istoria competiţiei. Şocaţi de eliminarea campioanei Juventus, jurnaliştii au uitat să îi mai pună întrebări antrenorului dragonilor.

Antrenorul lui FC Porto a petrecut doar 50 de secunde în sala de conferinţe a stadionului de la Torino! Conceicao a plecat însă cu zâmbetul pe buze după calificarea fantastică în dauna campioanei din Serie A.

De partea cealaltă, Juventus este în criză, iar Pirlo este pus sub semnul întrebării de la primul sezon ca principal. Ronaldo nu l-a ajutat cu nimic pe antrenorul italian. În dubla manşă cu FC Porto, singura realizare a portughezului a fost mingea aşezată lui Chiesa pentru golul de 1-1.

Pirlo a declarat însă că are susţinerea conducerii pentru a-şi continua mandatul.

“Când joacă Cristiano Ronaldo, de obicei echipa ta începe de la 1-0. Dar se poate întâmpla ca un jucător extraordinar ca el să nu marcheze. Federico Chiesa a marcat de două ori şi a făcut un meci mare. Şi un campion precum Cristiano poate face un meci mai puţin reuşit. S-a luptat mult dar din păcate nu ne-a dus spre calificare de data aceasta.

Este o mare dezamăgire în echipă, nu mă refer numai la veterani, ci şi la cei tineri. Cu toţii voiam calificarea, dar nu pot spune că este finalul unui ciclu, fiindcă este un ciclu care abia a început, aşa că toţi trebuie să fie în continuare mândri să facă parte din acest grup” – a declarat Pirlo.

După nouă succese consecutive în campionat, Juventus este departe de titlu. Bianconerii sunt la 10 puncte în urma liderului Inter.

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare