VIDEO | Iordănescu, exigent înaintea meciului cu Viitorul! “Vreau mai mult de la atac!”

Campioana CFR Cluj este pe un drum bun cu Edi Iordănescu, însă antrenorul aşteaptă mai mult de la echipa sa. CFR întâlneşte Viitorul în meciul zilei din Liga 1.

Oaspeţii vor veni în Gruia fără Mircea Rednic, depistat pozitiv cu Covid-19. Iordănescu se aşteaptă însă la un duel complicat cu echipa de la Ovidiu.

“Cu siguranţă Viitorul ne va pune în dificultate pentru că este un adversar de play-off. Eu sunt sigur că ne vom mai întâlni în acest sezon cu Viitorul. Eu nu mă iau nici după observaţia că FC Viitorul are foarte multe rezultate de egalitate. E adevărat, însă în acelaşi timp ei nu au mai pierdut din decembrie, un lucru important. Viitorul vine cu nevoie de puncte, dar sperăm să facem un joc exact şi să ne impunem. Cu siguranţă Luckassen le va lipsi, dar au mijloace ca să suplinească absenţa lui.

FC Viitorul este o echipă care are în ADN un joc proactiv, un joc de construcţie şi complex. Chiar dacă au avut loc nişte schimbări la nivelul băncii tehnice, acolo sunt lucruri care au persistat. În plus, vom avea în faţă şi un antrenor cu valoare şi multă experienţă pe care eu îl respect foarte mult (n.r. – Mircea Rednic).

Din ce am identificat noi, el încearcă să transforme Viitorul într-o echipă mai pragmatică şi mai eficientă. În plus, întâlnim o echipă care a marcat mai mult decât noi, au 28 de goluri, noi doar 27. Trebuie să ne găsim energia necesară. Noi suntem pe un trend ascendent, dar vreau mai mult de la exprimarea noastră ofensivă. Sunt sigur că putem mai mult”, a explicat Iordănescu la conferinţa de presă premergătoare partidei.

CFR Cluj – Viitorul se va juca diseară, de la ora 20:00. Cu o victorie, campioana ar reveni la un punct în urma liderului FCSB.