Ionuţ Radu pleacă de la Genoa până la sfârşitul acestei luni! Anunţul categoric a fost făcut de agentul internaţionalului român, care a mers la birourile lui Inter pentru a găsi o soluţie împreună cu oficialii nerazzurilor.

Aventura lui Ionuţ Radu la Genoa este aproape de final! Românul i-a cerut agentului să îi găsească o nouă echipă, nemulţumit de situaţia sa la clubul la care este împrumutat de la Inter.

”În acest moment, Ionuț Radu este la Genoa, dar vom încerca să îl transferăm până la finalul lunii ianuarie. Aceasta este dorința lui. Vom decide destinația în următoarele zile. Nu există nimic concret.

Vom vedea dacă îl vom împrumuta din nou, sunt multe echipe care doresc asta. Sunt cluburi din Italia, dar și echipe importante din alte țări. Inter nu vrea să îl vândă. Vom vedea, alături de club, care este lucrul cel mai bun pentru băiat”, a spus Oscar Damiani.

 

Arsenal, West Ham sau francezii de la Nice sunt printre echipele din afara Italiei interesate de serviciile portarului de la naţionala de tineret a României. Radu a apărat în actualul sezon poarta lui Genoa în 19 meciuri din Serie A.