RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO | Ionuț Radu, ‘regele’ discursurilor din vestiarul echipei naționale! Ce le-a spus colegilor înaintea meciului cu Franța

Portarul Ionuț Radu este liderul incontestabil al echipei naționale de tineret. Înaintea meciului cu Franța, decisiv pentru calificarea în semifinalele Campionatului European, căpitanul ‘tricolorilor’ a avut un nou discurs impresionant.

Ionuț Radu (22 de ani), portar la Genoa, a vorbit mereu despre locul pe care îl merită România în topul fotbalului european. 

Echipa lui Mirel Rădoi este revelația Campionatului European din Italia și San Marino și va înfrunta Germania (joi, de la ora 19) pentru un loc în finală.

Cum a zis Mister, avem 90 de minute. Suntem la mâna noastră, toată lumea crede în noi, toată lumea e cu inima aici pentru noi, băieți! N-am venit aici ca să facem cadou nimănui nimic. Am venit aici să jucăm pentru noi, să jucăm pentru România. O să ieșim din grupa asta câștigători, cu 9 puncte, cu o mentalitate de campioni. Pentru că avem un vis toți! Nu poate să ne stea nimeni în cale! Pentru că suntem o echipă! Am plecat din nimic și ajungem în top, unde ne e locul!„, a spus Ionuț Radu în vestiarul echipei naționale.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare