Ionuț Radu (22 ani) a vorbit despre viitorul său și a explicat unde și-ar dori să joace în următorul sezon!

Portarul român va fi răscumpărat de Inter de la Genoa pentru 15 milioane. Acesta i-a convins pe oficialii Nerazzurri, însă fotbalistul nu va juca pentru formației din Milano. Clubul din Serie A vrea să îl vândă pe Radu, iar Roma pare principala destinație a jucătorului.

Internaționalul român a vorbit pentru Tutto Mercato Web despre viitorul său. Radu a explicat că și-ar dori să rămână la Genoa pentru încă un sezon. De asemenea, goalkeeper-ul a dezvăluit și ce a însemnat pentru el convocarea la naționala de seniori.

15 milioane de euro este cota de piață a lui Radu, potrivit transfermarkt.com. Acesta a jucat în sezonul actual 33 de meciuri pentru Genoa.

”A fost o satisfacţie uriaşă să fiu chemat la prima reprezentativă a României. Nu mă aşteptam să am un sezon atât de bun, sunt foarte fericit. A fost multă suferinţă şi tensiune la Genoa în acest sezon, dar mă bucur că ne-am salvat de la retrogradare. Ne-am atins obiectivul în ultima etapă, dar important e că am reuşit. La nivel personal, am crescut foarte mult, atât fizic, cât şi mental. Am muncit mult, iar rezultatele se văd.

Mi-ar plăcea să rămân la Genoa încă un sezon, sunt sigur că mă pot îmbunătăţi. Nu îl cunosc pe noul antrenor, dar având în vedere lucrurile reuşite la Empoli, cred o persoană foarte bună.” a declarat Radu pentru Tutto Mercato Web.

Ionuț Radu a fost convocat de Mirel Rădoi la naționala U21, iar portarul român va fi om de bază pentru România în meciurile de la Campionatul European.

Programul grupei C:

18 iunie: România – Croația (San Marino, 19:30), Anglia – Franța (Cesena, 22:00)
21 iunie: Anglia – România (Cesena, 19:30), Franța – Croația (San Marino, 22:00)
24 iunie: Franța – România (Cesena, 22:00), Croația – Anglia (San Marino, 22:00)

Citește și Probleme pentru Rădoi la naționala U21! Drăguș nu va evolua la EURO. Ce jucător a fost chemat de urgență